Let wel: heel wat informatie zal na een jaar nog geldig zijn; af en toe gebeurt het echter dat inzichten veranderen en dat informatie zelfs al na 3 maanden tijd voorbijgestreefd is. Indien u hierover twijfelt vraag het aub na.

Zorgverzekering

Vraag
Geachte heer/mevrouw,

Ik ben recentelijk afgestudeerd en ik heb een baan gevonden die mij goed bevalt. Nu houdt dit tevens in dat ik niet meer mee kan liften op de zorgverzekering van mijn ouders. Ik moet dus mijn eigen verzekering afsluiten.

Ik heb heb al geprobeerd om op internet verschillende verzekeringen te vergelijken maar door alle opties raak ik het overzicht snel kwijt. Waar moet ik rekening mee houden bij een zorgverzekering voor een CF patient (ik ben zelf patient) en waar moet ik uiteindelijk mijn keuze op baseren?

Alvast bedankt voor uw reactie!

Met vriendelijke groet,

Wouter Alberts
Antwoord
Beste Wouter,
Je weg vinden in de verzekeringen is inderdaad allesbehalve gemakkelijk. Jouw vraag is echter heel specifiek, omdat verzekeringen verschillende zijn in elk land. Uit je woordkeuze leid ik af dat je in Nederland woont? in dat geval kan Monica Broekmans , verantwoordelijke Belangenbehartiging bij de NCFS, de Nederlandse CF Stichting, jou zeker verder helpen. Je kan haar mailen via m.broekmans@ncfs.nl (Zij is volgende week weer terug van vakantie). Woon je niet in Nederland en/of kan je vraag toch niet door haar beantwoord worden, dan kan je ons altijd opnieuw contacteren.
Veel succes met je nieuwe baan!
13.08.2008
Het antwoord is opgemaakt door: Karleen De Rijcke