Σύνδεση χρήστη

Εισάγετε εδώ το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στον ιστότοπο:

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Επιθυμείτε να μείνετε ανώνυμος?

Μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις στο φόρουμ ανώνυμα. Προκειμένου να υποβάλλετε μια ερώτηση ανώνυμα, δεν πρέπει να έχετε συνδεθεί με όνομα χρήστη.

Παρακαλώ να έχετε υπόψη σας ότι στην περίπτωση ανώνυμων ερωτήσεων δεν είναι εφικτή η αποστολή ειδοποιητήριου ηλεκτρονικού μηνύματος στην περίπτωση που απαντηθεί η ερώτησή σας.

Αν έχετε εγγραφεί και συνδεθεί, πριν κάνετε την ερώτησή σας, μπορούμε να σας πληροφορήσουμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, αμέσως μόλις απαντηθεί η ερώτησή σας.

Τα στοιχεία σας, όπως είναι το όνομα και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, είναι προσβάσιμα μόνο από την ομάδα των ειδικών. Δεν είναι προσβάσιμα από το κοινό, ούτε γνωστοποιούνται σε τρίτους.

Πριν κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλούμε να διαβάσετε την αποποίηση ευθυνών.

Κάντε μια Ερώτηση

Πώς να είναι μια ερώτηση στις συμβουλές ειδικών του ECORN-CF?

  • Να είναι σύντομη.
  • Να κάνετε μόνο μια ερώτηση τη φορά. Με άλλα λόγια: Μην στέλνετε κείμενο, στο οποίο περιέχονται πολλές ερωτήσεις.
  • Πριν κάνετε μια ερώτηση, βεβαιωθείτε ότι η ερώτηση αυτή δεν έχει απαντηθεί στις συμβουλές των ειδικών χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της «Αναζήτησης».
  • Παρακαλούμε να μην κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη δοσολογία, τη διάγνωση, συγκεκριμένα εμπορικά φαρμακευτικά σκευάσματα, κτλ, όπως αναφέρεται στην αποποίηση ευθυνών (βλέπετε δεσμό στο κάτω μέρος της σελίδας).

Ανυπομονούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με την Κυστική Ίνωση, που είναι σύμφωνες με τις παραπάνω οδηγίες. Για άλλες ερωτήσεις, ίσως να μην είμαστε οι κατάλληλοι ειδικοί.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

13.10.2020

«Αγαπηγοί χρήστες του Ecorn-Cf, κάνουμε μια νέα αρχή για την Ελληνική εκδοχή του δικτυακού τόπου. Συνεπώς, όλες οι ερωτήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και δεν έχουν απαντηθεί θα διαγραφούν. Από τώρα και στο εξής μπορείτε να κάνετε νέες ερωτήσεις. Ζητούμε συγγνώμη που δεν ήταν εφικτή η απάντηση των παλαιότερων απαντήσεων εξαιτίας προβλημάτων οργάνωσης και στελέχωσης».

10.03.2020