Inloggen

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

Wachtwoord vergeten?

Wil je anoniem blijven?

In dit forum kan je anoniem vragen stellen. Om een vraag anoniem te stellen, moet je ervoor zorgen dat je niet ingelogd bent.

Denk eraan: bij anonieme vragen kunnen we geen email naar je sturen  om te melden dat je vraag beantwoord werd.

Als je je aanmeldt en inlogt voor je een vraag stelt kunnen we je informeren via email zodra je vraag beantwoord werd.

Jouw gegevens, zoals naam en emailadres, zijn alleen toegankelijk voor onze experts.  Ze zijn niet zichtbaar voor het publiek en worden nooit aan derden doorgegeven.

Gelieve de disclaimer te lezen voor je een vraag stelt.

Beste ECORN gebruiker,

Het spijt ons te melden dat het Nederlandstalig adviescentrum niet meer actief is. Het is dus bijgevolg niet meer mogelijk om een vraag in het Nederlands te stellen. Het is wel nog mogelijk om te zoeken in het Nederlandstalig archief. U klikt op de zoekfunctie "search" (aan de rechterkant) en typt het zoekwoord in of u zoekt zelf in de beschikbare vragen en antwoorden.

U kan ook in het centraal archief zoeken van ECORN-CF http://ecorn-cf.eu/index.php?id=63. Dat archief bestaat uit veel meer (Engelstalige) vragen en antwoorden die eveneens met een zoekfunctie kunnen opgezocht worden.

U kan wel nog een vraag stellen aan een ander adviescentrum (bv. in het Duits indien u Duitstalig bent). Een overzicht van de beschikbare adviescentra kan u hier vinden: http://ecorn-cf.eu/index.php?id=61&L=0&L=8

10.03.2020