Σύνδεση χρήστη

Εισάγετε εδώ το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στον ιστότοπο:

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Θέματα

ΥΠΕΡΗΧΟΓΕΝΕΣ ΕΝΤΕΡΟ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 22 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΥΠΕΡΗΧΟΓΕΝΕΣ ΕΝΤΕΡΟ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΝΟΚΥΣΤΙΚΗ ΝΟΣΟ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΠΤΕΙ ΤΟ 75% ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΙΤΙΚΟ. ΠΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΙΝΟΚΥΣΤΙΚΗ ΝΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΝΙΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
12.06.2009
PTC 124
Η κόρη μου είναι 8 ετών και έχει τις παρακάτω μεταλλάξεις: Delta F 508 και W1282X. Είνα το PTC 124 αποτελεσματικό για αυτό το είδος των μεταλλάξεων; Ποια είναι τα τελευταία αποτελέσματα από τις κλινικές δοκιμές; Μπορώ να ελπίζω σε κάτι; THANKS FOR YOUR ANSWER P.THEODOSSAKI
28.05.2009
Δf 508 κυστικη ινωση παγκρεατος
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
06.04.2009
Έλεγχος ακοής
Χθες ο επτάχρονος γιος μου πέρασε από τον ετήσιο έλεγχο στο κέντρο ΚΙ. Η ΤΚΕ, ο υπέρηχος, κτλ, ήταν όλα φυσιολογικά. Πρέπει να περιμένουμε ακόμη τις απαντήσεις για τις εξετάσεις αίματος και της καλλιέργειας των πτυέλων. Επιπλέον, είδαμε και τον ΩΡΛ ιατρό, οποίος μας είπε ότι ο έλεγχος της ακοής ήταν παθολογικός. Μας εξήγησε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε υπερτροφικές εκβλαστήσεις, ή σε συσσώρευση βλέννης στο μέσο αυτί, η οποία δεν μπορεί να παροχετευτεί. Ανέφερε την πιθανότητα επέμβασης για τις εκβλαστήσεις, ή στην τυμπανική μεμβράνη, και ότι πρέπει να τον ξαναδούμε σε 3 εβδομάδες. Πριν από δυο χρόνια είχαμε το ίδιο πρόβλημα και κάναμε εισπνοές με χαμομήλι για 3 εβδομάδες. Μετά ο έλεγχος ακοής ήταν φυσιολογικός. Το ανέφερα αυτό στον γιατρό και τον ρώτησα αν θα πρέπει να κάνουμε εισπνοές για τις επόμενες 3 εβδομάδες, αλλά ουσιαστικά δεν μου απάντησε. Θα ήθελα να μάθω αν αυτή η συσσώρευση βλέννης στο μέσο αυτί είναι τυπικό φαινόμενο στην ΚΙ και τι μπορεί να γίνει με την επέμβαση, και ειδικότερα αν μπορούμε να την αποφύγουμε.
05.01.2009
Pseudomonas stutzeri
Έχω ένα ερώτημα και ελπίζω ότι θα μπορέσετε να με βοηθήσετε. Η μικρή μου κόρη Linea γίνεται οκτώ ετών στις 8 Μαΐου 2007, και γνωρίζουμε ότι πάσχει από ΚΙ από τις 10 Ιανουαρίου 2007. Μέχρι τώρα όλοι μας έλεγαν, όπως και ο γιατρός μας, ότι η ψευδομονάδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Επειδή η κόρη μας βήχει πολύ, κάναμε φαρυγγική καλλιέργεια στις 23 Μαρτίου 2007. Από τα αποτελέσματα φάνηκε, εκτός των άλλων, ότι υπάρχει το βακτήριο Pseudomonas stuzeri. Ο επικεφαλής γιατρός λέει ότι τα βακτήρια αυτά δεν είναι επικίνδυνα, συνεπώς δεν χρειάζεται να γίνει κάποια θεραπεία. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να αποδεκτώ την ορθότητα της απόφασης αυτής. Θα ήθελα, λοιπόν, να ζητήσω τη βοήθειά σας για το πρόβλημα αυτό. Ίσως θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα βακτήρια αυτά, όσο πιο γρήγορα γίνεται, και ειδικότερα αν είναι σωστό ότι τα βακτήρια αυτά μπορουν να παραμείνουν στους πνεύμονες χωρίς θεραπεία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσπάθειά σας και ελπίζω ότι θα μπορέσετε να με βοηθήσετε. Με τιμή
05.01.2009
Οικογενειακός προγραμματισμός
Γεια σας, ο σύντροφός μου και εγώ θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Ο θείος μου πέθανε από ΚΙ πριν από 21 χρόνια. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα να εξεταστεί αν είμαι φορέας του γεννετικού αυτού προβλήματος και πού μπορώ να κάνω την εξέταση αυτή.
05.01.2009
<<  14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 >  >>